Referenser

Bill Heckle, vd och delägare för Cavern City Tours
Dave Jones, delägare för Cavern City Tours
Glenn Hysén, fd fotbollsproffs
Gunnar Asp, företagsledare, Karlstad
Rolf Forsell, VD Infra IT, Skellefteå
Alf Marklund, verksamhetschef, SISU Idrottsutbildarna, Västerbotten
Thomas Lindgren, vd/ägare, Intersport samt medlem i Skellefteå Erbjuder

------------------------------------------------------------------------------------------

Detta sägs om oss:

Hej.
Vi var väldigt nöjda med våran liverpoolresa. Allt fungerade perfekt med flyg, hotellet, matcherna och tågen. Vi besökte Beatlesmuseet samt åkte Beatlesturen. Cavern pub och Cavern Club var fantastisk trevligt, Flanegans kanonställe och puben Liverpool var också kanon. Vi hann även med Liverpoolmuseet och shopen, Liverpoolpubarna, Evertonpubarna, Blackburnpubarna, Boltonpuben samt restauranger och pubar i Manchester. Du hade rätt Rolf, Liverpool är en fantastisk stad och en grym atmosfär mycket trevligt folk som var lätta att prata och umgås med. Jag hör av mig garanterat för nya upplevelser i dreamtown.
mvh P. Jansson

*****

Tjena!
Tack för en kanontrevlig resa! Var lite trött i veckan...
H. Öhman

*****

Hej Rolf, ville bara tacka för en fantasisk resa före helg. Allt var så himla bra, en upplevelse som vi kommer har med oss länge framöver.
Hälsingar Paul, Lucas och Kerstin
PS. Jag tror vi kommer att ses igen!

*****

Hej Rolf!
Måste börja med att tacka och säga att Reading-resan var en riktig höjdare. Det var himla kul och trevligt att bli "vallad" av Er mer rutinerade liverpoolresenärer både på pubarna kring Anfield och i de centrala delarna av staden...
Röda hälsningar
S. Andersson, Karlskoga

*****

Hej!
Vi niger och tackar för de fina platserna vi hade på The Kop i helgen. Det var verkligen en upplevelse att vara mitt uppe i detta även om matchen slutade 0-0.
Anna har varit i Liverpool 3 gånger och alla matcher har slutat 0-0. Hon börjar ge upp tanken på att få se dom göra mål när hon är där.
Hälsningar
Eva och Anna

*****

Hej!
Ville bara tacka för en mycket väl organiserad resa till Liverpool-West Ham.
Kommer garanterat att höra av mig igen.
Med vänlig hälsning Mathias Persson

*****

Hej!
Liverpool-Chelsea för en dryg månad sedan var helt suveränt! Vi hade grymma platser TACK!!! (rad 2, till vänster på the Kop) och LFC vann ju som bekant matchen med 2-0 efter två sena mål av Torres.
Ha det gott!
 
/JH (Sandviken)

*****